Easy Lemon Pound Cake

First of all, my apologies for the delay in posting! This scorching heat has kept me away from the oven and I've been a lazy ass...so believe it or not, I haven't baked anything in weeks.
Today I'm coming with a quick post, an old recipe that was lost somewhere in my big and endless recipes folder and I found today: it's a variation of the Orange and Almond Pound Cake that I published back in May. Technically it's the same recipe but you have to change the natural yogurt for lemon yogurt and the orange zest for (obviously :-p) lemon zest. That's all!
It's easy, quick, moist and very tasty...no excuses, go to the kitchen and bake this cute pound cake for tomorrow's breakfast.
 
Enjoy the weekend!
 
xoxo
 
G.
 


 
 
 

Comments

  1. Gemma, no has de demanar disculpes de res, i menys si el que ens portes és aquest pastisset de llimona, sigui o no una adaptació d'un que ja havies fet.

    Personalment em sembla que em quedo amb el de llimona, però no em facis triar que em posses en un dilema, jeje!

    Petons!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hola Víctor!
      Jo també em quedo amb el de llimona, és un clàssic amb el que sempre encertes. :-)

      Un petó i et desitjo que passis un estiu ben dolç!

      Delete
  2. ¡Menuda pinta más buena! Y qué corte, se ve super esponjoso *-* A la lista de pendientes que va.
    Un beso :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Consuelo, es facilísimo de hacer per taaan bueno. Un bizcocho casero de esos 'de toda la vida' que encima admite un montón de variaciones y distintos sabores. Yo empecé en esto de la repostería a raíz de probar a hacer este bizcocho...y ahora no paro! ;-p

      Otro beso para tí!

      Delete

Post a Comment